«Slippen» viser behov for opplæring og sterke organisasjoner

Landsstyret i Pensjonistforbundet viser i en uttalelse til at kampen for å få utbetalingsmeldingen fra NAV på papir synliggjør behovet for økt satsing på opplæring og sterke organisasjoner.

Våre krav til statsbudsjettet 2019

Pensjonistforbundet og SAKO-organisasjonene har ni prioriterte krav til statsbudsjettet for 2019. Hovedkravet er forhandlingsrett. Kravene blir presentert for Arbeids- og sosialdepartementet 14. desember.

-En seier for det folkelige engasjementet

- Stortingets vedtak om å la pensjonister som ønsker det få slippen i postkassen fra 1. juli 2018 er en seier for fornuften og for det folkelige engasjementet. Dette er en arbeidsseier som viser at det nytter å engasjere seg, sier forbundsleder Jan Davidsen.

Reddes av KrF?

I dag ble det kjent at KrF har fremmet nytt forslag i saken om pensjonsslippen: «Stortinget ber regjeringen fra 1. juli 2018 gi alle som mottar pensjonsytelser, valgfri rett til å få utbetalingsinformasjonen tilsendt løpende, pr. post.» Saken debatteres i Stortinget i dag.

Vossa-pensjonister
med pensjons-protest

Ikledd saueskinn og bredbremmede hatter, utstyrt med smalahove, troppet sju vossinger opp foran Stortinget tirsdag 28. november. De hadde med seg et klart budskap fra folkemøtet i slutten av oktober hvor 120 personer deltok: «Vekk med avkortningen på 0,75 prosent!»

God løsning for Silverkundene

Administrasjonsstyret i Silver har fremforhandlet et forslag til avtale med Storebrand. Sentralstyret i Pensjonistforbundet hadde saken til behandling 16. november, og mener at avtalen som er lagt frem er en god løsning, og håper de fleste kundene vil bli fornøyd med løsningen.

Eksterne nyhetslenker

Pensjonistforbundet i media

Stortinget.no

Stortinget, 14. December 2017 21:16