89 åringen Leif Kleven var forsanger til OL-floka

Verdens aktivitetsdag 10. mai 2013

Full fart da Verdens aktivitetsdag, 10. mai, ble markert på Rindal eldresenter

 Rindal Pensjonistlag inviterte til treff. Forskjellige aktiviteter gjorde at de aller fleste fikk trimmet seg ganske godt i løpet av noen formiddagstimer.

Etter at leder Gerd Helgetun hadde ønsket velkommen, så var det full fart. Her var trim, dans og seniordans. Ildrid Grønli ledet trimmen. Her var tøy og bøy for alle. Til slutt klatret hun oppå et bord og viste forskjellige øvelser. Hun er råsterk, og hun viste også at hun behersker spagaten. Ildrid nærmer seg de nitti, så her er det bare å trene. Nøkkelen er å trene hver dag.

  • Jeg har faktisk ikke trent systematisk før jeg kom til Rindal som pensjonist, sier hun. Så det er aldri for sent å sette i gang.

Anders Moen trio sørget for musikken. De spilte til allsang og til dans. Vals og tango kom på rekke og rad, og sannelig kom det en swing. Og mange svingte seg. De fleste på golvet var kvinner, men det satte ingen demper på aktivitetene.

Rindal Seniordans hadde oppvisning. De øver hver uke, og de viste fram noen av de innøvde dansene sine. Flott!

Innimellom var det avslapping rundt bordene, og da var det skarp konkurranse med Planterebus. Et eksempel er: Vet du hva sjø og re senga blir? Jo, det blir havre det!

Av så mye aktivitet blir folk sultne, og både påsmurte brødskiver og kaker gikk ned på høykant.

Alt i alt et svært vellykket arrangement som pensjonistforbundet skal ha all ære av. Tiltaket var sponset av Den Kulturelle Spaserstokken.

0 resultater