Det er viktig at alle følger regjeringens anbefalinger for å få redusere smittespredningen av Covid-19. Det gjelder særlig for pensjonister, som er i risikogruppen.

Avlyser alle fysiske møter

Pensjonistforbundet tar nye grep for å stoppe smittespredning.

Regjeringen har denne uken kommet med nye smittevernsregler, som er fulgt opp av enda strengere regler i enkelte kommuner. Det er viktig at vi alle følger nye anbefalinger og restriksjoner for å stoppe spredningen av Covid-19.

Pensjonistforbundet ber derfor hver fylkesforening og lokalforening om å avlyse alle fysiske møter på ubestemt tid fra dags dato.

Pensjonistforbundets ledelse har gjenopprettet ukentlig samtale med leder og nestleder i vårt sentrale helseutvalg, for å følge situasjonen nøye.

I disse dager viser vi omsorg ved å holde avstand. Men vi oppfordrer alle våre tillitsvalgte og medlemmer om å ta vare på hverandre og holde kontakten så godt det lar seg gjøre, via telefon, SMS eller på annen måte. Hva med å skrive et brev eller sende et postkort? Bruk fantasien!