Også fjerde utgave av Pensjonisten i år er innholdsrikt og variert - mange gode artikler å glede seg over og hygge seg med.

Unike reisemål i Norge

Les om åtte norske verdensarvsteder i siste utgave av Pensjonisten.

Når du nå skal kose deg med siste utgave av Pensjonisten, vil du finne hyggelige omtaler av de åtte unike norske kulturstedene som er med på verdensarvlista. De kan kanskje inspirere deg til å planlegge årets sommerferie, som etter alle solemerker kommer til å bli «kortreist».

Å feriere i eget land kan gi inspirasjon, mange a-ha-opplevelser og god kunnskap om vårt langstrakte og kontrastfylte land.

Pensjonistens utgave nummer fire inneholder også et portrett av Jørn Lier Horst, som bruker erfaringen fra tiden som drapsetterforsker når han skriver sine meget salgbare krimbøker.

Fra Rogaland har vi med en herlig sak om livsgledehjemmet på Moi.

Kos deg også med kryssord, sudoku, Steinars Barstad betraktninger om bestefar-savn og Knut Lystads humoristiske ordsprell, hvor han funderer litt rundt hjemmekontor.

Også denne gangen har vi massevis glimt fra aktiviteter i lag og foreninger rundt omkring i landet, samt den populære spalten «Finn en venn».

0 resultater