Deltagerne til Åland, Finland

Tur til Åland i Finland 19-20 mai 2019

Kongsvinger Pensjonistforening- en aktiv forening med blikk på framtiden.

Vi har som mål å være en aktiv forening som engasjerer og inkluderer våre medlemmer på en slik måte at alle føler seg inkludert og har et sosialt nettverk som krydrer litt opp i hverdagen.

Vi har nettopp avsluttet en vellykket tur og denne gangen, som ifjor høst, gikk ferden til Stockholm med buss og ombordstiging på cruiseskipet M/S Cinderella som førte oss gjennom den idylliske svenske skjærgården til Mariehavn på Åland i Finland. Fornøyelsestilbudet ombord var stort med 3 restauranter, 8 barer, nattklubb og artistunderholdning. I tillegg var det SPA, casino og taxfreeshop. Alle hadde derfor muligheten til å tilfredsstille et eller flere av sine behov.Dette var en todagers tur, i vakkert vårvær, med 35 deltagere som koste seg med god mat og i hyggelig lag sammen med sine medreisende.

Kongsvinger Pensjonistforening har i dag 425 medlemmer med en gjennomsnittsalder på 77 år. De fleste av oss er åndsfriske og aktive deltagere som setter pris på å krydre hverdagen både for seg selv og sine likesinnede.

Neste felles aktivitet blir 17. juni, hvor vi avslutter programmet for 1. halvår 2019 med sommerfest på "Brakka", Vingersjøvegen 3, med innleid musikk, dans og sosialt samvær. Det blir servert rømmegrøt og spekemat med tilbehør.

0 resultater