Et vanskelig valg. Hvilken sykkel passer best for meg?

Årets tur gikk til Århus.

Songdalen Pensjonistforening  hadde en tredagers tur til Århus fra 29. til 31. mai 2018. Turen var i samarbeid med Diabetesforbundet Kristiansand, og det var 66 deltakere.

Vi bodde på Sabro Kro/Montra Hotels et stykke utenfor Århus.

Første dag i Århus ble det en tur i gågata før reisen gikk videre til hotellet.

Andre dag var det besøk i Den gamle by med guidet omvisning. Etter besøket gikk turen til Århus Bryghus, et av de mindre bryggeriene i byen. Her ble det orientering, omvisning og smaksprøver,

Det ble også tid til en titt på Marselisborg Slot som er det danske regentparets sommer- og juleresidens i Århus.

På hjemveien tredje dag besøkte vi Danmarks Cykelmuseum i Aalestrup. Her fins sykler fra de første forsøk og til nyere tid. Men er er også en stor samling av symaskiner, Radio og TVer og andre artikler fra husholdningen.

Etter en god lunsj på Hvalpsund Ferjekro og litt handel i Aalborg, kom vi hjem natt til fredag.

Turen var i samarbeid med Diabetesforbundet. De hadde med seg trekkspill og gitar så kveldene ble ikke kjedelige.