Årsmelding 2015

Årsmeldingen 2015

Åndalsnes Pensjonistforening avholdt sitt forrige årsmøte på Grand hotell torsdag 26. februar 2015. Det møtte 13 medlemmer.

Rolf Bjørseth fra forbundskontoret i Molde deltok på møtet og snakket om Pensjonistforbundets organisering og oppgaver. Foreningen har nå 53 medlemmer

I 2015 har foreningen hatt 9 medlemsmøter., inklusive Eldres dag og julemøte.

Vi arrangerte et medlemsmøte der Kairit Kvarsnes deltok . Hun hadde tatt med en sanger som sang solo.

Sommerturen ble lagt til Aukra. En svært hyggelig tur. Andreas Hjertviksten var guide og vi kjørte rundt hele «sommerøys» Aukra. Veldig fint at vi fikk besøke minnesmerket etter Rokta forliset på Rindarøy.

Vi besøkte Eva Meisal Nerbø sin hage og avsluttet turen med deilig lunsj på Hotellet. Heimturen la vi om Aurosen og Tustentunellen

Eldres dag som vi arrangerte sammen med Isfjorden Pensjonistforening og

Frivilligsentrale. Kairith Kvarsnes leder dette møtet. Elvis Granberg sang og sjarmerte damene.

Per Arne Skomsæ snakket om hvordan det er å bli gammel.

På loddsalg fikk vi inn Kr. 4800,-.

Overskuddet ble delt mellom Isfjorden og Åndalsnes pensjonistforeninger.

Julemøtet arrangerte vi også sammen med Isfjorden pensjonistforening. Frelsesarmeen stod som vanlig for underholdningen. Bjarne Dahle spilte trekkspill til. Det var et hyggelig møte. Hotellet serverte god julemat. Karin Husøy overrakte blomster til de tre som underholdt.

Vi har endelig fått noen nye (litt yngre ) medlemmer og håpert at foreningen kan få flere medlemmer i 2016.

Styret har bestått av:

Karin Husøy - leder