Det seirende laget i Quiz-mesterskapet. Fra v. Asbjørg Løkken, Berit Gresen og Roland Paltiel. (Foto: Finn-Åge Løvlien)

 "Søringene" årets quiz-mestere

Vinnerlaget "Søringene" i det uoffisielle quiz-mesterskapet for datainstruktørene våre hadde deltakere fra Rena og Austmarka. Vant etter omkamp mot tryslingene.

 - Hvor mange innbyggere har Hedmark ? Dette var spørsmålet som avgjorde en svært spennende runde da PFH's datainstruktører var samlet til internt mesterskapet i Melsomvik. Vinnerlaget var bare 7.000 innbyggere unna det riktige svaret som var 194.433. Forut for dette var lagene gjennom spørsmål som spente fra musikk, via politikk og geografi til lokale forfattere og sport. Laget fra Trysil kom på 2.plass, mens Nord-Østerdal måtte nøye seg med 3.plass.

Instruktørene var samlet hos Nestor Seniorutvikling i Melsomvik for å styrke sin kompetanse før en ny kurssesong tar til. Kursene "Praktisk bruk av internett" skal fortsette utover høsten etter at det siste året er arrangert 17 kurs med over 200 deltakere. Og fortsatt står rundt 100 hedmarkinger på venteliste for å få gå på dette kurset. Allerede 25.august starter PF Hedmark nytt kurs i Grue, og dette er forlengst fulltegnet.

0 resultater