Pensjonistforbundet Askøy

Mangeårig leder i Pensjonistforbundet Hordaland, Inger Johanne Knudsen døde natt til 28. mai etter en tids sykdom.

Inger Johanne ville blitt 90 år i juli måned og hun gledet seg å bli 90 og fremdeles leder av Eldrerådet i Bergen.

Nytt styre i Pensjonistforbundet Hordaland

På det ekstraordinære årsmøtet i Pensjonistforbundet Hordaland 19.11.2019 ble det enstemmig valgt et nytt styre.

Stort engasjement hos medlemmene i Pensjonistforbundet Askøy, i møte med lokalpolitikere foran årets kommunevalg.

Hyggelig møte i regi av Pensjonistforbundet Askøy hvor 9 kommunepolitikere svarte på spørsmål fra deltakerne på det åpne møtet i Folkets hus, Kleppestø.
Askøy kommune har store utfordringer som omsorgsboliger, serviceboliger, rent vann og avløp, tilretteleggingsbehov for trengende og utfordringer tilknyttet "Leve hele Livet".
Eldrerådet et viktig organ.
Det ble påpekt kommunens vanskelige økonomiske situasjon.
Politikerne og deltakerne viste stort engasjement under møtet som varte i 2 og en halv time.
Pensjonistforbundet Hordaland var representert med leder, Atle Lerøy.
Partiene som deltok på møtet: Ap, Askøylisten,  KrF, Høyre, SV, FrP, MDG, Rødt og Pensjonistpartiet.

Kontakt foreningen

Leder Magnus Einar Johannessen
magnus.johannessen@gmail.com
Nestleder Ronald Berntzen