Pensjonistforbundet Trøndelag

Hva er lovnadene før valget?

Tirsdag 20 august inviterer vi til et åpent møte i Stjørdal, nærmere bestemt Ole vig videregående skole. Våre fremste politikere stiller til paneldebatt, der tema hovedsakelig blir eldrepolitiske saker. Hva er lovnadene før valget?

God sommer!

Fylkesadministrasjonen er i ferie fra 5. til 30. juli. En god sommerpause gjør godt, også for alle de dyktige frivillige i Pensjonistforbundet Trøndelag.

Pensjonister fra hele landet demonstrerte

Pensjonistforbundets demonstrasjon foran Stortinget den 6. juni fikk stor oppslutning. Vi anslår at over 3000 kamplystne pensjonister møtte fram, og tilbakemeldingen var unison: På tide at pensjonistene markerer seg!

Nok er nok!

Natt til i dag kjørte en buss fra Steinkjer og en fra Trondheim med retning Oslo. Passasjerene er pensjonister, som skal delta i demonstrasjonen som skal skje foran Stortinget kl 12.00 i dag, 6. juni. Bussene plukket opp passasjerer etterhvert som de kjørte sørover i Trøndelag.

Kontakt foreningen

Leder fylke Liv Thun
liv.thun@online.no
Nestleder Anne Nordskag