Pensjonistforbundet Hedmark

Eventyrlig medlemsvekst i Våler

Det er intet mindre enn et eventyr at Våler pensjonistforening har hatt en medlemsvekst på imponerende 170 prosent på halvannet år. Nylig kunne medlem nummer 300 noteres. Dermed er Våler nest størst i hele fylket.

Håp om mer rettferdige trygdeoppgjør

Landets største parti lover å kjempe for at pensjonister heretter ikke skal få redusert kjøpekraft gjenom trygdeoppgjørene. AP-leder Jonas Gahr Støre la i dagens pressekonferanse fram en modell som skal sikre økonomisk framgang også for den eldre garde. Fylkesleder Jan Tyriberget håper forslaget får nok støtte på Stortinget til å bli vedtatt.

- Vi kjem att neste år!

Mesteparten av de 140 pensjonistene som var med på aktivitetsdagene på Savalen lovet å komme igjen neste år. - For dette var både artig og trivelig, var kommentarene da den glade gjengen tok fatt på hjemveien.

Glade pensjonister i farta på Savalen

Nærmere 140 pensjonister har lagt den første aktivitetsdagen bak seg. I skog og mark rundt Savalen har det krydd av ivrige postjegere, fjellvandrere og hesteskokastere. Listen over aktiviteter er lang og innsatsviljen er på topp!

Kontakt foreningen

2317 HAMAR
Org. nummer 989704192
Bankkontonummer 18130704936