Utsikt til kursending?

Statsminister Erna Solberg brukte 7 sekunder av sin 55 minutter lange landsmøtetale på eldre... Kursendring??

Tidligere blogginnlegg

Statsminister Erna Solberg fikk sagt mye i sin tale til landsmøte i Høyre. Hele 55 minutter brukte hun .Mest tid fikk miljø. Klokt valg da dette ikke akkurat har vært av de områder som denne regjering har vært mest i vinden på. Men som lytter av talen ( og kanskje ikke helt nøytral da jeg tross alt har et eldrepolitisk øre) er jeg skuffet og lei meg over den totale manglende interesse for de nærmere 1 million eldre i vårt samfunn. 7 sekunder brukte statsministeren på å si følgende to ting:
" Vi har styrket tilskuddene til sykehjemsplasser" og " Vi er gitt tillit til velferdsløft til syke/ eldre".

Det ligger til en statsminister å få lov til å harselere med oposisjonen. Det gjorde da også Solberg, men litt for mye. Ikke fordi det ikke var fornøyelig å høre på, men hun burde ha brukt tiden på hva hun vil gjøre for landets eldre: Velferdsteknologi, tannhelse, boligpolitkk, aktivitetssenter, aktive eldre, kosthold. Nå sitter jeg igjen med at det viktigste for eldre er sykehjem. Kursendring??? Det viktigste er muligheten til å bo hjemme lengst mulig. Det hadde jeg ønsket at Statsministeren brukte tid på, ikke hva de rød/grønne ikke fikk til på 8 år.
Til slutt: De/ det du nevner har du et forhold til. De/ det du ikke nevner er uvesentlig for deg. 7 sekunder av 55 minutter på landets eldre... jeg sier ikke mer.

 

0 resultater