Medlemsfordeler

Gode grunner til å bli medlem

Rabatterte reiser fra Aller Travel, Dag Aasbø Travel og Solgården

Pensjonistforbundet har et samarbeid med flere dyktige reiseoperatører. Som medlem i Pensjonistforbundet får du tilbud om en rekke spennende reiser som er skreddersydd til deg som pensjonist.

Våre operatører tilbyr både  kultur- og opplevelsesreiser i Europa, avslappingsferier på spa og mye, mye mer.  

Kontakt:

Aller Travel på telefon: 23 89 64 70 eller
e-post: info@allertravel.no

Solgården på telefon: 24 14 66 60 eller e-post: kontor@solgarden.no

 Dag Aasbø Travel på telefon: 37 15 70 31

 

Bli med til Rovinj!

Ferieleiligheter, hytter og hus

Vi samarbeider med firmaet Podess om rimelige leiligheter, hytter og hus i Norge og utlandet. Du kan velge blant mer enn 300 ferieboliger i Europa, 140 i Norge, samt ferieboliger i USA, Thailand og Mexico.  Utvalget består av små leiligheter til store hytter til villa. 

Tilbudet gjelder kun medlemmer av Pensjonistforbundet. Klikk på linken og registrer deg for å få tilgang til bestillingssiden.

Link til registrering

Hytte på fjellet eller ved sjøen? Sjekk medlemstilbudet.

Markiser, persienner, interiørgardiner og garasjeporter

  • 30 prosent rabatt på solskjermingsprodukter fra 1.10.–31.03, og 25 prosent resten av 2016.
  •  25 prosent rabatt på garasjeporter,  unntatt montasje og eventuell frakt. 

Vi kommer hjem til deg og tar nøyaktige mål, og gir et konkurransedyktig tilbud inkludert montering. Tjenesten er gratis, og kan bestilles via telefon: 911 50 200, e-post: post@fasadeprodukter.no eller kontaktskjema på http://www.fasadeprodukter.no.

Det gis ikke rabatt på rabatt. Husk å oppgi Pensjonistforbundet» når du kontakter oss. Forutsetningen for å få rabatt er fremvisning av gyldig medlemskort ved ordresignering.

 

Hyundai: Spesialtilbud på alle modeller

Helt nye Hyundai IONIQ – kommer i hele tre elektriske modeller. Som medlem av Pensjonistforbundet får du rabatt ved kjøp av ny Hyundai. Alle Hyundais modeller leveres med 5 års garanti.

Rabatten er som følger:

IONIQ electric 4 prosent, eks. engangsavgift.

IONIQ hybrid og øvrige Hyundai modeller 6 prosent, eks. engangsavgift.

www.hyundai.no

Hyundai IONIQ

Bli med til hjerte av Finnskogen

Pensjonistforbundet har ofte tilbud på velvære på Finskogtoppen Velværehotell.  Kun to timer fra Oslo finner du nemlig  Finnskogtoppen, et sted som gir deg mer energi, økt fysisk og psykisk velvære, god og sunn mat, dyktige instruktører, spennende foredrag og mange behand­lingstilbud. 

Brilleland: Aldersrabatt hele året

Brilleland gir deg som medlem av Pensjonistforbundet aldersrabatt hele året! Vi gir deg 1 prosent rabatt for hvert år du er fylt. Tilbudet gjelder på komplett brille, inkludert standard enstyrke glass. Trenger du progressive briller, får du hjelp til å finne den rette brillen og glassene som passer deg.

Finn din nærmeste Brilleland-butikk på brilleland.no eller ta kontakt på telefon 800 800 70.

Denne avtalen opphører 30. april 2017!

General: Aircondition & varmepumper

Pensjonistforbundet har avtale med General Aircondition & Varmepumper om levering av varmepumper til våre medlemmer. Denne avtalen gir 10 prosent rabatt på din lokale forhandlers prisliste. Produktblader og forhandleroversikt finner du på general.no eller ved å ringe Pingvin Klima AS på telefon 22 65 04 15. Du kan også sende en epost til post@pingvinklima.no.

0 resultater