Advarer eldre mot useriøse pengeinnsamlere

Innsamlingskontrollen og Pensjonistforbundet går nå ut og advarer eldre mot å gi penger til organisasjoner de ikke har kjennskap til. Stadig oftere kommer det henvendelser fra eldre og deres pårørende om at de føler seg lurt og presset av useriøse pengeinnsamlere.

Nettbuss gjeninnfører honnørrabatt

Nettbuss Ekspress gjeninnfører honnørrabatt, etter samtaler med Pensjonistforbundet og andre interesseorganisasjoner.

Pensjonistforbundet setter boligpolitikk for eldre på agendaen

Eldre ønsker å bo hjemme så lenge som mulig, og det viktig at vi som samfunn gjør dette mulig. Pensjonistforbundet mener det er på høytid med en debatt og handling om hvordan vi kan lage en framtidsrettet boligpolitikk for eldre.

Nye midler til Bekymringstelefonen

Pensjonistforbundet har fått innvilget midler til videreføring av Bekymringstelefonen i 2014. Tjenesten som har vært i drift siden 2008, vil dermed være åpen for alle også i det kommende året.

En eldredag for alle

Den 1. oktober feires den internasjonale eldredagen verden over, og i disse tider bør potensialet for festdeltagere være større enn noen gang tidligere. Men hvem er egentlig som deltar i feiringen?

Kjør trygt i sommer

Sommertrafikken har de siste fem årene krevd 328 liv, mens 1205 personer ble alvorlig skadd. Til tross for gode føreforhold er sommermånedene de mest ulykkesutsatte i året.

Eksterne nyhetslenker

Pensjonistforbundet i media

Kvinner står igjen som fattigdoms-tapere

Trønder-Avisa, 15. December 2017 08:44