Hva synes du om NRKs valgsendinger?

Fulgte du med på stortingsvalget på tv, radio eller nett i høst? Da vil vi høre fra deg!

Regjeringen dobler tilskuddet til aktivitetssentre

Regjeringspartiene på Stortinget har doblet tilskuddet til aktivitetssentre fra dagens 10 millioner kroner til totalt 20 millioner kroner under behandlingen av revidert statsbudsjett.

Den kulturelle spaserstokken er vunnet tilbake!

I den nye budsjettavtalen mellom Regjeringen, KrF og Venstre gjeninnføres Den kulturelle spaserstokken. Dette er en stor seier for alle som er opptatt av kultur, forebygging og livsglede for eldre.

Pensjonistforbundet kjemper for å få tilbake Den kulturelle spaserstokken

Kulturarrangementer og aktivitetstilbud for eldre landet over står nå i fare for å forsvinne, etter at regjeringen kuttet støtten til Den kulturelle spaserstokken i årets statsbudsjett. – Dette frarøver svært mange eldre viktige lyspunkt i hverdagen, sier Pensjonistforbundet, som lover å ta opp kampen.

Lyst på livet starter nå

I disse dager læres det opp en rekke Lyst på livet-ledere, og mange sirkler går i gang i kommuner landet over. Bli med på det populære opplegget som har til hensikt å skape gode vaner som gir styrke og glede livet ut!

Kjenner du noen som fortjener heder for sin innsats for andre?

Både Frivillighet Norge og Oslo kommune er i disse dager på jakt etter noen helt spesielle mennesker. De vil nemlig gi heder og ære til de som gjør en innsats for andre. Vet du hvem de leter etter?

Eksterne nyhetslenker

Pensjonistforbundet i media

Birkenes Avis 1920-02-21 Side 4-5

Birkenes Avisa PDF, 21. Februar 2020 00:00