Årsmøtet i 2014 ble holdt i Bestestua på Nodeland

ÅRSMØTE 2014

Årsmøtet 2014 for Pensjonistforbundet Vest-Agder ble holdt onsdag 12. mars på Nodeland i Songdalen kommune. Grete Wathne ble gjenvalgt som leder.

Årsmøtet ble ønsket velkommen til Songdalen av varaordfører Solveig Nordkvist.

Årsmelding og regnskap ble godkjent og budsjett ble godtatt.

Grete Wathne ble gjenvalgt som leder for nye 2 år. Gjenvalgt ble også styremedlemmene Marit Dahlberg Skogen, Kristiansand og Torgeir Grosås, Lyngdal. Vararepresentanter til styre er Mange Vang (gjenvalg) og Torgny Ånensen (valgt for 1 år).

Styremedlemmer som ikke var på valg er: Ivar Netland, nestleder, Songdalen, Aslaug Junker, Marnardal og Tobias Handeland, Hægebostad.

Etter årsmøtet informerte generalsekretær Harald Olimb Normann om forslag til organisasjonplan og strategi for forbundet.

Lokallagene ble bedt om å sende inn synspunkter om strategien snarest. Behandlingen i landsstyret er i juni.

I samband med årsmøtet fikk tidligere leder i Torridal pensjonistforening overrakt diplom og gullnål med takk for mange års arbeid.

Sigmund Stokkeland ble hedret

Varaordfører Solveig Nordkvist hilser årsmøtet