Ni av ti eldre mener tekniske hjelpemidler kan bidra til at de kan bo hjemme lengst som mulig.

Webinar om tekniske hjelpemidler i hjemmet

Huseierne og Pensjonistforbundet presenterer resultatene fra ny stor undersøkelse gjennomført av Ipsos.

Webinar: Eldre vil bo hjemme lengst mulig – hvordan få det til?

Hva må til?

Hva ønsker de eldre?

Tirsdag 16. juni lanseres en rapport som Huseierne og Pensjonistforbundet står bak. Lanseringen skal skje gjennom et webinar som skal streames på Facebook kl. 10.00–11.00.

Klikk her for å følge webinaret på Facebook.

Du kan også følge webinaret på YouTube, som et alternativ til Facebook.

Klikk her for å komme til YouTube-streamingen.

Program:

- Ipsos presenterer undersøkelsen
- Kommentarer fra Morten A. Meyer i Huseierne og Jan Davidsen i Pensjonistforbundet
- Hva mener politikerne? Mari Holm Lønseth (H) og Tuva Moflag (Ap) gir sine kommentarer.

Frokostmøtet kan du se rett fra Facebooksidene til Huseierne og Pensjonistforbundet.

• Arrangør: Huseierne og Pensjonistforbundet
  • Tid: Tirsdag 16.6 kl. 10.00–11.00