Gerd Skovdahl overrekker klubba til nyvalgt leder i Pensjonistforbundet Østfold, Bjørn Eriksen

Ny leder i Pensjonistforbundet Østfold

På årsmøtet i Pensjonistforbundet Østfold ble Bjørn Eriksen valgt som leder. Han tar over etter Gerd Skovdahl.

Pensjonistforbundet Østfold avholdt årsmøte torsdag 4. juni. Selv om samfunnet er i ferd med å åpnes igjen etter koronaviruset, ble møtet gjennomført elektronisk med teams som møteplattform.

I forkant av årsmøtet har alle delegatene fått tilbud om opplæring om digital møtegjennomføring. Dette var den første gangen i foreningens historie at årsmøtet ble arrangert uten at delegatene var fysisk til stede i et  felles møterom.

Årsmøtet behandlet beretning for årsmøteperioden, regnskap for 2019, et omfattende handlingsprogram, inkomne forslag og valg. Årsmøtet vedtok uttalelser om "Rettferdig pensjon", "TT-ordning for de som trenger" og "Tenner og helse viktige ingredienser for kvalitetsår".

Etter årsmøtet har styret følgende sammensetning:

Leder Bjørn Eriksen

Tune- og Rolvsøy