På bildet ser vi leder i Pensjonistforbundet Østfold Gerd Skovdahl, fylkessekretær Maria Frydenlund og daglig leder AOF Østfold Christian Skyum.

Årsmøte på nett

På grunn av koronaviruset gjennomføres årsmøtet i Pensjonistforbundet Østfold på nett.

I forkant av årsmøtet som avholdes 4. juni kl. 10.00, har alle delegatene fått tilbud om opplæring om digital møtegjennomføring. Dette blir den første gangen i foreningens historie at årsmøtet arrangeres uten at delegatene er fysisk til stede i et møterom.

Årsmøtet skal behandle beretning for årsmøteperioden, regnskap for 2019, et omfattende handlingsprogram, inkomne forslag og valg. Av forslagene som skal behandles kan nevnes "Rettferdig pensjon", "TT-ordning for de som trenger" og "Tenner og helse viktige ingredienser for kvalitetsår".