Organisasjonskurs på nett

Pensjonistforbundet går nye veier for å kurse våre tillitsvalgte – nå kan du melde deg på digitale kurs!

styrekurs
kassererkurs
kurs for valgkomite

Planen var at det i kjølvannet av årsmøtene i foreningene skulle tilbys slike kurs over hele landet. De fleste foreningene fikk gjennomført årsmøtene og valgt nye styrer. Så kom koronaen og det ble bråstopp for all opplæring.

Pensjonistforbundet tilbyr nå en forenklet utgave av de tre kursene på den digitale plattformen Teams. Her får du en grunnleggende introduksjon, som et grunnlag fram til vi starter opp de ordinære kursene igjen.

Kursene starter opp fra 25.mai og hvert kurs har en varighet på 1 time. Du finner mer informasjon om kursene på Pensjonistforbundets hjemmeside (jfr linken nedenfor). Der finner du også kursdatoer og link til påmelding. Listen over kursdatoer blir fortløpende oppdatert.

Du finner kursinformasjon her

(Du kan også gå inn på pensjonistforbundet.no, klikke på ‘Aktuelle temaer’ og velge ‘Organisasjonskurs på nett’)

Vi håper dette er et tilbud som vil være til nytte for dere. I tillegg til selve kursinnholdet vil det være en fin introduksjon til å delta på digitale kurs eller møter.