Maria Frydenlund ny fylkessekretær i Pensjonistforbundet Østfold

Ny fylkessekretær

Maria Frydenlund starter nå i stillingen som fylkessekretær i Pensjonistforbundet Østfold.

I dag mandag hadde Maria Frydenlund sin første arbeidsdag i Pensjonistforbundet Østfold. Første oppgeven var å delta på møte i fylkeslagets arbeidsutvalg.

Maria gleder seg til å starte i jobben som fylkessekretær. Det er i en vanskelig koronatid hun starter, men sier at medlemskontakt er viktig i slike tider. Hennes første oppgave bilr i samarbeid med AOF Østfold å sørge for at tillitsvalgte skal få kunnskaper om å arrangere møter med hjelp av digitale medier. Dette er et viktig arbeid i en tid der fysiske møter ikke er mulig.

Maria Frydenlund er 30 år og er fra Sarpsborg. I sin utdanning har hun berørt pedagogikk, kommunal økonomi, service og samferdsen samt digitale medier.