Takk til sykehuset

Tirsdag i påskeuka troppet leder i Pensjonistforbundet Østfold Gerd Skovdahl opp på Sykehuset Østfold Kalnes for å takke de ansatte ved sykehuset for innsatsen i en ekstrem tid

.

Skovdahl hadde med seg nestleder Bjørn Eriksen og Arne Josefsen i foreningens helseutvalg.

Linda Stenbeck Haukeland avdelingssjef ved Intensivavdelingen og hennes assisterende Anne Karin Roos tok i mot den søte hilsen.

Skovdahl takket de ansatte for den store innsatsen i denne koronatiden. Det er en pandemi helt utenom det vanlige. Vi i Pensjonistforbundet representerer en utsatt gruppe, og derfor setter vi ekstra stor pris på jobben dere gjør, sa hun.

Haukeland berømmet alle ansatt som jobbet mye med mange og lange dager med fullt smittevernsutstyr. Derfor er det veldig hyggelig å bli satt pris på, sa hun.

Haukeland og Roos hadde forhåpninger til at Østfoldingene ville være flinke med holde avstand, med sin håndhygiene og ikke minst kose seg i påsken!