Årsmøtet utsatt  -  datakursene innstilt

Pensjonistforbundet Hedmark tar grep for å bidra til forebygging av spredning av Koronasmitte

Fylkesårsmøtet som skulle vært holdt 23.-24.mars er utsatt, foreløpig til kommende høst. Det sittende fylkesstyret fortsetter i sine funksjoner og med de fullmakter som forrige årsmøte vedtok.

Alle planlagte datakurs utover ettervinter og vår er utsatt inntil videre.

PF Hedmark forventer at alle lokalforeninger lojalt følger de råd som Pensjonistforbundet har sendt ut om situasjonen.

PF Hedmark oppfordrer alle medlemmene til å følge de råd som nasjonale helsemyndigheter gir om smittesituasjonen.
Vær obs på at tilfeldige søk på internett kan gi mangelfull - og kanskje uriktig - informasjon om influensaepidemien.
Benytt heller nettstedet helseNorge.no som gir pålitelig og oppdatert informasjon.