Slik ser koronaviruset ut

Begrenset aktivitet på grunn av smittefaren

Pensjonistforbundet anbefaler avlysing av arrangement i perioden fram til sommeren

Pensjonistforbundet anbefaler avlysing av arrangement i regi av forbundet sentralt for oss i Pensjonistforbundet Buskerud og  dere i lokal-lagene i i hele landet.    Situasjonen endrer seg raskt så ta kontakt med Kommunen/Kommuneoverlegen for å søke råd om ditt arrangement.   Situasjonen kan også følges daglig på Folkehelseinstituttets sider www.fhi.no.  Pensjonistforbundet Busukerud har avlyst vårt   Årsmøte 18. mars 2020 i tillegg til lokale kurs som var og er planlagt i nær framtid.  Dette gjelder også kurs i nett-brett og smart-telefon.   Vi vet at våre medlemmer i alderen 60+ er en ekstra utsatt risikogruppe for dette nye viruset. Og selv om de fleste vil tåle å bli syk, tar vi hensyn til de som ikke vil tåle det.