Café og Musikk 4. mars avlyst!

Smittefare og utbredelse av koronaviruset gjør at Pensjonistforbundet avlyser møter og kurs, og anbefaler redusert aktivitet også på fylkes- og lokalnivå.

Etter anbefaling fra Pensjonistforbundet sentralt, har Pensjonistforbundet Oslo vedtatt å avlyse konserten onsdag 4. mars i Det Norske Teatret. Bakgrunnen er muligheten for faren for corona-smitte. Vi beklager dette.

Just Friends kommer tilbake etter sommeren og spiller for oss.

Just friends spiller melodisk og swingende jazz med opprinnelse på 50- og tidlig 60-tallet. Mye av musikken kommer fra Benny Golson/Art Farmers Jazztett, som hadde suksess med låter som Blues March, Killer Joe og I remember Cifford Brown. Bandet presenterer dessuten noen av de beste melodiene fra «Den store amerikanske sangboken» og litt latinske rytmer hører også med. Mellom låtene forteller de gjerne litt om musikken som presenteres, og komponistene bak låtene. Dette blir bra!

Så hold av tid og dag!

I caféen i kan du også kjøpe mat og drikke (smørbrød, kaker, snacks etc)

Arrangementet er gratis, ingen påmelding.

Her er det bare å glede seg!

Hjertelig velkommen!