Elisabeth Braut, den nye fylkessekretæren i Hordaland

Ny fylkessekretær i Hordaland

Den nye fylkessekretæren, Elisabeth Braut, startet i stillingen 06. august.

Fylkesstyret har hatt mange gode kandidater til stillingen, men valgte Elisabeth på grunn av hennes omfattende arbeids- og organisasjonserfaring, høy IT-kunnskap og ikke minst hennes åpne smil.

Elisabeth er 56 år gammel, har høyere utdanning innen økonomi og administrasjon med hovedfag i markedsføring, samt lang og bred arbeidserfaring.

Hun har vært styremedlem i Hordaland fylkeslag til den landsdekkende organisasjonen LEVE siden 2012 og er for tiden fylkesleder i organisasjonen.

Styret i Hordaland har utvidet stillingsbrøken fra 50% til 75% for å gi fylkessekretæren bedre muligheter til å støtte lokallagene i arbeidet sitt.

Elisabeth ser frem til å bli kjent med alle i organisasjonen og gleder seg til et godt samarbeid.

Hennes faste kontordager er mandag, tirsdag og torsdag fra 08:30 – 16:00.
Bare ring til henne eller send en e-post hvis du lurer på noe.

Tlf.  463 21 535

E-post mailto:hordaland@pensjonistforbundet.no

Pensjonistforbundet Hordaland ønsker Elisabeth lykke til i jobben og takker avtroppende fylkesleder Per Engebreth Stiegler for sin innsats gjennom mange år.