Kammermusikkfestivalen søndag 30.juni

Tilbud til medlemmene i Risør pensjonistforening som inkluderer en hyggelig samling i 'Det lille hotel's før avslutningskonserten.

Kammermusikkfestivalen inviterer til en samling i hagen til Det lille Hotell hvor representanter fra Risør kammermusikkfest oppsummerer festivalen og forteller litt om avslutningskonserten.

Samlingen starter kl 14.00 og konserten begynner kl 15.

De tilbyr en enkel servering (kaffe og rundstykker) samt rabattert pris på konserten 290,- mot ordinært 325.

Prisen inkluderer også inngang til musikalsk rebus i kirken kl 09.00 for de som ønsker det (ordinær pris kr. 100)

De medlemmene som allerede har kjøpt billett  er også velkomne til samlingen. Fint om de også melder seg på til samlingen (husk å si fra at dere har billett).

Påmelding kan sendes til: Jens Høibø: jenshoei@online.no eller på SMS/Tlf til 9766 9542.

Klikk på vedlegget for nærmere informasjon.