Synnøve (til v.), Gunnar og Else imponerer på Savalen

Jo eldre, jo bedre på Savalen !

Trysildamene Synnøve Haugen (92) og Else Løken (91) har sammen med Gunnar Finsrud (87) fra Eidskog imponert stort på petanquebanen på Savalen. Med sine tilsammen 270 år har de feid det ene laget etter det andre av banen og er nå klar for finaleomgangene.

"Aktive pensjonistdager på Savalen" som arrangeres for 4.gang med nærmere 150 deltakere inneholder en masse aktiviteter, og hvor det populære spillet petanque er ett av innslagene. Dessuten er det "Savalmesterskap 2019" i hesteskokast og skyting (50 m finkaliber). I tillegg er mange ute på topptur, går naturstier, er med  orientering eller sykling. Enkelte frisker opp gamke kunster på krokketbanen og de treffsikre utfordres med pilkast.
Hedmark fylkeskommune, Pensjonistforbundet Hedmark og Savalen Fjellhotell er arrangører. I år er det også med utsendinger fra Pensjonistforbundet i Oppland for å oppleve dette arrangementet.