Trygdeoppgjøret og aksjon 6. juni

Til alle våre medlemmer og lokallag i Pensjonistforbundet

Årets trygdeoppgjør resulterte i et nulloppgjør for landets pensjonister, etter fire år med tap av kjøpekraft. Forbundsleder Jan Davidsen representerte Pensjonistforbundet og pensjonistene på en fin måte i nyhetsbildet, både i radio, TV og på nett, og var klinkende klar:
Dette holder ikke, pensjonistene fortjener bedre!
Pensjonistforbundet markerte sin misnøye ved å nekte å skrive under protokollen for oppgjøret, og inviterer til markering foran Stortinget torsdag 6. juni kl. 12.00.

Programmet blir som følger:

• Appell v/ Jan Davidsen, leder av Pensjonistforbundet
  • Appell v/ Utdanningsforbundets pensjonister
  • Kommentar fra Jonas Gahr Støre (AP), Audun Lysbakken (SV), SP m.fl.
  • Kommentar fra regjeringen
  • Kulturinnslag v/ Anders Rogg og Kine Hellebust

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å støtte opp om denne markeringen, og vise at også pensjonister kan stå sammen, i den viktige kampen om en mer rettferdig pensjonsutvikling. I henhold til handlingsprogrammet som ble vedtatt av landsmøtet i 2018, er forhandlingsrett og underregulering av pensjon prioriterte saker for Pensjonistforbundet.

Vi tar handlingsprogrammet og vår visjon på alvor; Tydelig, sterk og synlig!

Ta med venner og familie!

Vel møtt til alle som kan og vil!