Høringsrunde på Stortinget

Pensjonistforbundet deltar i høringer på Stortinget i forbindelse med statsbudsjettet for 2019. Er du nysgjerrig på hva som ble sagt? Du kan se video fra den åpne høringen i Stortingets arbeids- og sosialkomité.

I forbindelse med fremleggelsen av statsbudsjettet gjennomføres det høringer i de ulike komiteene på Stortinget. Pensjonistforbundet deltar på høringer i finanskomiteen, arbeids- og sosialkomiteen, helse- og omsorgskomiteen og kommunal- og forvaltningskomiteen. Dette er en av arenaene vi benytter hvert år for å presentere våre kampsaker for stortingspolitikerne. I arbeids- og sosialkomiteen tok Davidsen opp noen av våre viktigste saker, forhandlingsrett i trygdeoppgjøret, og en anstendig minstepensjon som motvirker fattigdom.

Trykk her for å se videoopptak av forbundsleder Jan Davidsens innlegg i komiteen på vegne av Pensjonistforbundet.