Rolf Bjørseth og Aud-Berit Eidhammer

Rolf på kontoret blir pensjonist

1. juli 2018 går fylkessekretær Rolf Bjørseth av som pensjonist.

Kjære Rolf Bjørseth.
Etter en årrekke som fylkessekretær for Pensjonistforbundet Møre og Romsdal, har du bestemt deg for at 1. juli er tidspunktet for å gå over i pensjonistenes rekker.
Du skal vite at du med din væremåte, er blitt oppfattet som selve institusjonen Pensjonistforbundet Møre og Romsdal der jobben som fylkessekretær i stor grad har vært en livsstil for deg.
Rolf, du har den tid du har vært ansatt, tjent våre 57 lokallag, våre 16000 medlemmer og vårt kontor i Myrabakken, på en utmerket måte både faglig og som menneske. Vi er deg stor takk skyldig.
Vi vil også samtidig få takke deg Liv Unni, for at vi pensjonister i Møre og Romsdal har fått låne mannen din og fått nyte godt av Rolfs store kunnskap og medmenneskelighet gjennom de mange år han har hatt jobben fylkessekretær.
Vi ønsker dere begge lykke til i den nye tilværelse.

Pensjonistforbundet Møre og Romsdal
Mellvin Steinsvoll