Leder i Namdalseid Pensjonistlag, Agnar Moe

Årsmøte og markering av 60 år

Namdalseid Pensjonistlag inviterte til et svært hyggelig årsmøte, der de også benyttet anledningen til å markere 60 år som pensjonistlag.

God styring ved leder i Namdalseid Pensjonistlag, Agnar Moe, gjorde at det fire timer lange møtet gikk raskt. Han fikk også god hjelp av et samlet styre underveis.

Fylkessekretæren var invitert til å snakke om pensjonistforbundets prioriteringer, utfordringer med datakommunikasjon og velferdsteknologi. Hun fikk også overlevert sjekker på vegen av Pensjonistforbundet og fylkeslaget.

Kasserer Jostein Tørring orienterte om oppstarten og pensjonistlagets historie. Det står respekt av hvor mye en kan utrette gjennom aktiviteter og møter i 60 år! Det er også trivelig å kunne minnes personer som har betydd mye for laget.

Møtet ble krydret av sang musikk fra Gudmund Thorsen, samt sanger Hanne Hanlås. Det inspirterte til både allsang og et lite danseinnslag. Vel blåst, Namdalsid Pensjonistlag!