Generalsekretær Harald Olimb Norman (t.v) og forbundsleder Jan Davidsen ved trillebåra med underskrifter for "slippen", en stor politisk seier som vi vant like før jul. (foto: Johnny Syversen)

Jan og Harald Norge rundt

Fra 8. til 31. januar skal forbundsleder Jan Davidsen og generalsekretær Harald Olimb Norman og besøke alle fylkesorganisasjonene i Pensjonistforbundet. I tillegg er det åpne møter for både medlemmer og ikke-medlemmer samme dag.

På programmet står en gjennomgang av de store sakene som skal opp til behandling på landsmøtet. Dette er en god anledning til å bli kjent med hva Pensjonistforbundet står for og hvilke saker som forbundet kjemper for på vegne av landets pensjonister.

Tema for de åpne møtene er:

• viktigheten av et stort og sterkt Pensjonistforbund
  • forhandlingsrett på løpende pensjon og underregulering
  • styrket kommuneøkonomi for å ivareta kommunens ansvar for verdig eldreomsorg
  • egenandelssystem for tannhelse
  • satsning på digital opplæring og møteplasser for eldre

Møtekalender

8. januar: Akershus og Østfold. Åpent møte klokken 14 i Kolben kulturhus, Strandliveien 1, Kolbotn.

9. januar: Møre og Romsdal. Åpent møte klokken 14 i Molde rådhus.

10. januar: Hordaland. Åpent møte klokken 14 i Rasmus Meyers allé 5, 3. etasje, Bergen.

11. januar: Rogaland. Åpent møte klokken 14 på Victoria hotel, Skansegata 1, Stavanger.

12. januar: Aust- og Vest-Agder. Åpent møte klokken 14 i Hotel Norge, Kristiansand.

15. januar: Buskerud. Åpent møte klokken 13 i KinoCity, Bragernes Torg 2A, Drammen.

16. januar: Nordland. Åpent møte klokken 15.30 i Kultursalen «Lofoten», Tusenhjemmet, Bodø.

22. januar: Vestfold og Telemark. Åpent møte klokken 14 i Sandefjord Kurbad, Sandefjord,

23. januar: Hedmark og Oppland. Åpent møte klokken 15 i Honne Hotell og konferansesenter, Biri.

25. januar: Finnmark. Åpent møte klokken 18 i Vertshuset eldresenter, Alta.

29. januar: Troms. Åpent møte klokken 14.30 på Radisson Blu hotell, Tromsø.

30. januar: Trøndelag (begge fylkesforeninger). Åpent møte klokken 14. Møtested kommer.

31. januar: Sogn og Fjordane. Åpent møte klokken 14 på Sunnfjord folkehøgskule, Førde.

5. februar: Oslo. Åpent møte klokken 12 i Røde Kors konferansesenter i Hausmannsgate, Oslo.