Pensjonistforbundet ønsker deg en riktig god jul!

Åpningstider i julen

Pensjonistforbundets hovedkontor holder stengt i romjulen. Også Økonomitelefonen stenger 22. desember og åpner igjen 2. januar, men Bekymringstelefonen er åpen virkedagene i romjulen.

Økonomitelefonen på nummer 22 42 73 00 er vanligvis åpen alle virkedager fra klokken 10 til 14. Telefonen gir råd om personlig økonomi for pensjonister. Tjenesten er gratis. Men den holder stengt fra 22. desember til 2. januar.

Bekymringstelefonen på nummer 94 85 60 04 er vanligvis åpen alle virkedager fra klokken 9 til 14. Telefonen tar imot spørsmål og bekymringer fra og om pårørende og eldre. Tjenesten er gratis. I romjulen er Bekymringstelefonen åpen fra klokken 9 til 14.

Etter et travelt år lar vi i Pensjonistforbundet julefreden senke seg over kontorlandskapet i Torggata og vi holder stengt fra 22. desember til 2. januar. Samtidig ønsker vi alle medlemmer, samarbeidspartnere og venner en riktig god jul og et godt nytt år!