Informasjonsskriv november 2017

Informasjon fra fylket i november 2017.

INFORMASJONSSKRIV NOVEMBER 2017

Valg av delegater til Landsmøte 4. – 7. juni 2018

Pensjonistforbundet Akershus har fått tildelt 13 delegater til Landsmøte, det skal også velges vararepresentanter.

Det er viktig at dere kommer med forslag på delegater fra din forening. Send inn forslag med navn, nøyaktig adresse, mailadresse og telefon/mobilnummer. Det er viktig at de forespurte ikke har andre aktiviteter på landsmøtedagene og MÅ møte, gjelder også vararepresentantene

Frist for innsendelse er 31. januar 2018 helst via mail akershus@pensjonistforbundet.no eller til Pensjonistforbundet Akershus, P.B. 52, 1924 Sørum.

Valget av delegater og vararepresentanter skjer på årsmøte i fylket 14. mars 2018.

Helseutvalget i fylket

Arbeidet som utføres av Helseutvalget i fylket er veldig viktig!

Men vi trenger nye medlemmer.

Kan/vil du eller en av dine medlemmer bidra til dette viktige vervet?

Håper på mange tilbakemeldinger til akershus@pensjonistforbundet.no eller Pensjonistforbundet Akershus, PB 52, 1924 Sørum.

STYRET VIL SAMTIDIG TAKKE DERE ALLE FOR ET GODT SAMARBEIDE

OG