Jenter i Pakistan som får gå på skole. (Foto: TV-aksjonen)

Støtter TV-aksjonen

Sentralstyret i Pensjonistforbundet har bevilget 35 000 kroner til årets TV-aksjon som går til UNICEFs arbeid for å få barn utsatt for krig og konflikt til å gå på skolen.

Årets TV-aksjon er søndag 22. oktober. Dette er dagen da tusenvis av frivillige stiller opp og samler inn penger til et godt formål. I år heter TV-aksjonen «Bli med». Årets TV-aksjon skal gi skolegang og håp til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan.

Ett av fem barn i krigs- og konfliktområder står i dag uten skolegang. Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning, står et helt lands framtid på spill. Årets TV-aksjon skal gi skolegang og håp til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan. UNICEF jobber hardt og målrettet for at barn ikke skal få ødelagt framtiden på grunn av voksnes kriger og konflikter.

Pensjonistforbundet oppfordrer landets pensjonister til å melde seg som bøssebærere!