Jazzkonserter i Oslo

Pensjonistforbundet i Oslo inviterer til gratis jazzkonserter på formiddagene på Bikuben på Det norske teateret. Første konsert er allerede 4. oktober.

Det inviteres til svingede gla’jazz hele tre onsdager før jul. Første konsert er med «Søren Bøgelunds Mirakelband», 4. oktober. 1. november er det «Just Friends» som underholder og 13. desember er det «Five Shades of Sax». Alle de tre konsertene er fra klokken 11.30 til 14.

Konsertene holdes i foajeen i andre etasje på Det norske teateret, Kristian IVs gate 8, andre etasje. Det er heis opp til andre etasje. Det er mulighet til å kjøpe smørbrød, kaker eller snacks. Arrangementene er gratis og åpen for alle – ta gjerne med en venn eller nabo.

Konsertene arrangeres av  Pensjonistforbundet Oslo og Det norske teateret.

Du trenger ikke melde deg på konsertene, men lurer du på noe kan du ringe Pensjonistforbundet i Oslo, telefon 22 17 06 00.

Velkommen!