Søren Bøgelunds Mirakelband

Bli med på "cafè og musikk"

Hva med et musikalsk formiddagstreff i samvær med andre i en trivelig og avslappet atmosfære? Pensjonistforbundet Oslo har nå et godt tilbud til deg som er hjemme på dagtid.

En onsdag i måneden fram til jul arrangerer vi et uformelt treff med «gladjazz» i foajéen (Bikuben) i Det Norske Teatret. Vi har med oss dyktige musikere og vokalister med et variert program.  I kafeteriaen kan du også kjøpe mat og drikke (smørbrød, kaker og snacks etc.)

Arrangementet er gratis og er et tilbud til våre medlemmer, men det er også åpent for andre. Inviter derfor gjerne med ledsager, venn/venninne eller nabo. Vi krever ingen påmelding på forhånd.

Sett av følgende onsdager kl 11:30 - kl 14:00 i kalenderen allerede nå:

• 4. oktober (Søren Bøgelunds Mirakelband)

Just friends spiller 1. nov

• 1. november (Just Friends)
  • 13. desember (Five Shades of Sax)

Sted:

Det norske teatret, Kristian IVs gate 8, Bikuben, 2.etasje (heis for den som trenger)

Arrangør:

Pensjonistforbundet i Oslo i samarbeid med Det Norske Teatret.

Mer informasjon:

www.pensjonistforbundet.no eller www.detnorsketeatret.no