Foto: Hurtigruten

Hurtigrutetur 2018

PF Finnmark prøver å få til en hurtigrutetur i 2018.  Det er reservert 40 lugarer m/80 plasser i dobbeltlugarer.

TIDSPUNKT

Turen er planlagt til 3 mai 2018 med MS «Finnmarken» fra Kirkenes til Bergen - med retur fra Bergen 8 mai.

PRIS

Prisen Kirkenes - Bergen er kr.8940,00 m/full pensjon.

Nye deltagere kan komme på i Bergen og følge med til Kirkenes. Turen nordover er noe dyrere. Den koster kr.10.760,00 fra Bergen m/full pensjon.

Rundtur Kirkenes/Bergen/Kirkenes koster kr 19.700,00 med full pensjon.

Man kan ta med bil om bord. Prisen er kr. 2.350,00 en vei.

AVBESTILLING

Ved avbestilling er det ingen gebyr å betale 90 dager før avreise. Mellom 90 og 30 dager er det 50 % av billettprisen, og ved mindre enn 30 dager må hele billettprisen betales..

Det går an å komme på i andre havner i Finnmark, men prisen regnes fra Kirkenes fordi det er billigst derfra.

Det er sendt ut påmeldingsskjema til lokallagene i Finnmark pr mail.

Påmeldingsskjema finner du under Vedlegg nedenfor. Der finner du også den samme beskrivelsen i PDF-format som egner seg bedre for utskrift

Dersom du ikke får åpnet påmedlingsskjemaet, kan påmelding sendes på mail til mailadressen nedenfor. Da må følgende opplysninger være med:

Etternavn - Fornavn - Fødselsdato - Kjønn -Statsborgerskap - Spesielle ønsker - Hvem vil du dele lugar med?

Påmeldingsskjemaet sendes til:

Pensjonistforbundet Finnmark

Lismaveien 23, 9845 Tana

E-mail: finnmark@pensjonistforbundet.no

Skjemaet må være hos fylkessekretær innen 25. oktober d.å.

Velkommen til fine dager om bord på MS «Finnmarken» i mai 2018.