Husbanken advarer: 116.000 kan miste bostøtten

Stortinget har nylig vedtatt en lov om bostøtte fra 01.januar 2013.

Den nye loven medfører at alle bostøttemottakere må passe på å signere et brev fra Husbanken om at de samtykker i at Husbanken kan innhente, lagre og bruke personopplysninger. I brevet blir mottakerne bedt om å bekrefte at de at de er informert om hvilke registre Husbanken henter opplysninger fra. Brevet blir sendt ut til alle 116.000 mottakere i disse dager. Hvis ikke Husbanken mottar skjema har de ingen mulighet til å behandle bostøttesøknaden for januar. Mottakere som ikke signerer og sender inn brevet kan risikere å miste bostøtten.

Dette gjelder alle – også de som får den kommunale bostøtte rett inn på konto hver måned.

Pensjonistforbundet ber alle sine lesere være oppmerksom på dette og spre budskapet videre. Brevet, skjema som skal sendes inn  og informasjon om den nye loven finner dere ved å trykke på lenken under: