Etablering av ny pensjonistforening  Asker 60 +

Pensjonistforbundet Akershus inviterer til etableringsmøte i Asker
tirsdag 29. november kl. 13.00

Pensjonistforbundet Akershus inviterer til etableringsmøte på Hasselbakken Frivillighetens Hus, Askerveien 47 tirsdag 29. november kl. 13.00.

Det er noen aktive damer, Karin F. Østenstad, Hjørdis Rønningen og May-Liss Sivertsen som har startet     arbeidet med å stifte en ny forening for alle som er 60 pluss i Asker og omegn og vi ønsker deg i voksen alder hjertelig velkommen til oppstartsmøtet.

Møte vil bli avholdt på Hasselbakken Frivillighets hus. Vi samarbeider med Pensjonistforbundet som er     Norges største interesseorganisasjon for pensjonister som jobber daglig med å forbedre dine og mine      rettigheter som godt voksen/ pensjonist.

Fylkesleder Sigmund Kristoffersen ønsker velkommen
Organisasjonssekretær Rune Bugge Persson i pensjonistforbundet vil fortelle om arbeidet pensjonistforbundet arbeider med for alle landets pensjonister.
Leder i Kolbotn Pf Gerd Møller forteller om deres aktiviteter.

Vi ønsker ALLE velkommen!