Nå kan enda flere tryslinger bli sjølhjulpne på internett!

Bli med på datakurs i Trysil !

På nyåret drar Pensjonistforbundet Hedmark i gang enda et datakurs i Trysil. Dette er fjerde gangen vi tilbyr tryslingene å lære "Praktisk bruk av internett på PC".

Det er Nestor Seniorutvikling som har laget det 20-timer lange PC-kurset som instruktører fra Pensjonistforbundet Hedmark underviser i. I løpet av fem kursdager lærer deltakerne om nettbank, e-post, billettbestilling, lese nyheter og finne kultur og underholdning, løse egne "ærender" i forhold til skatteetat, NAV, helseforetak og hjemkommune, sjekke egne resepter på apotek og ellers søke på internett etter all slags informasjon.
PF Hedmark ønsker ikke å tjene penger på disse kursene. Derfor er deltakeravgiften på beskjedne 900 kroner, pluss kursbok 300 kroner. Tilsvarende kurs "på markedet" koster 3000 - 4000 kroner.
Kurset arrangeres i samarbeid med Trysil frivilligsentral som også er kurssted.

Her er fakta om kurset på nyåret:
Kurstider: 9/2, 16/2, 23/2, 1/3, 8/3, alle dager kl. 1000 - 1400.
Lokal kursleder: Hilding Sponberg.
Påmelding til: Hilding Sponberg (tlf. 482 03 511) eller til den lokale pensjonistforening.
Påmeldingsfrist: 28.januar.
Forbehold om mange nok deltakere.