Bergen Pensjonistforening

EN "MATNYTTIG"  KONFERANSE

Pensjonistforbundet Hordaland inviterte leder eller en annen fra styret til konferanse 17. og 18. oktober 2017 på Ullensvang Hotel, Lofthus.  Nesten alle foreninger og lag var til stede.

ELDREPRISEN I MASFJOREDEN KOMMUNE TILDELT NESTLEDEREN I NORDBYGDA PENSJONISTLAG

På et godt besøkt medlemsmøte i Nordbygda Pensjonistlag mandag 9. oktober ble nestlederen i laget, Louise Olaug Matre tildelt Masfjorden Kommune sin eldrepris for sitt arbeid for eldre i kommunen.  Varaordfører Torill Torsvik Størkersen delte ut prisen, og hun kunne ikke få rost Louise nok for sin innsats for å lette hverdagen for mange eldre i kommunen.  Hun er en av de som ikke  tar nei i sin munn når noen ber om hjelp eller en tjeneste, og prisen kunne ikke blitt delt ut til en bedre prisvinner i år, sa varaordføreren i sin tale til Louise.

KAMPEN FOR FORHANDLINGSRETTEN VUNNET?

Det blir spennende å se om politikerne følger opp sine lovnader om Forhandlingsretten på valgmøtet i Bergen 28. august.

MANGE REAKSJONER PÅ ÅRETS OPPGJØR FOR PENSJONISTENE

Pensjonistforbundet, organisasjoner og de politiske partiene var invitert til Valgfest på Festplassen 15. august 2017.  Arrangør var NRK Hordaland, BA og BT.

14.desember 2017

JULEMØTE i Bergen Pensjonistforening

INVITASJON TIL JULEAVSLUTNING I BERGEN PENSJONISTFORENING

Kjære medlem!

Det er en glede for styret å invitere medlemmene til en avslutning av året 2017 i kafeen på Bergenhus Festningsmuseum på Koengen torsdag 14. desember kl. 12.00 - ca. 14.30

Styret vil - i år som i fjor- servere pinnekjøtt på julemøtet. Og prisen dere må betale er også den samme som i fjor, kr. 200,00 Det er kun en gang servering.

Til pinnekjøttet serverer vi enten et glass brus, øl eller vin.

På julemøtet skal vi bare ha det hyggelig: synge, høre historier – se gammel film og ha salg av årer. Hvis du tar med en gevinst til utlodning tar vi imot med takk.

Husk å ta med kontanter, til betaling av mat og til åresalget.

Hvis noen ønsker å betale inn på forhånd er kontonummeret 3204 24 42838.

Påmeldingene sendes til

roald.hansen41@outlook.com       eller        SMS til 934 27 809

Du kan også ringe dette nummeret til Roald.

Fristen er 1. desember.

Alle som melder seg på Julemøtet vil motta en bekreftelse etter at fristen er gått ut.

Vi ønsker alle vel møtt til hyggelige timer på Koengen sammen med gode venner i Bergen Pensjonistforening.

BERGEN PENSJONISTFORENING

Bergenhus Festningsmuseum på Koengen

Påmeldingene sendes til

roald.hansen41@outlook.com      eller      SMS til 934 27 809

Du kan også ringe dette nummeret til Roald.

Fristen er 1. desember.

Kontakt foreningen

Leder Kjell Mjaatvedt
kjmjaatv@online.no