Vestnes Pensjonistlag

Møte med god underhaldning og nyttig informasjon

Møtet i Vestnes Pensjonistlag onsdag 24. april 2019 hadde god underhaldning og nyttig informasjon i tillegg til dei faste postane.

Medlemsmøte 20.03.19

Medlemsmøtet i Vestnes Pensjonistlag den 20. mars, kom ei veke seinare enn det planen for faste møte tilseier. Dette skuldast årsmøtet i Pensjonistforbundet Møre og Romsdal veka før. Om tidsforskyvinga hadde noko å seie for frammøtet, er ikkje godt å seie, men dei 39 som kom til Vestheim denne kvelden, hadde ei triveleg stund saman.

Årsmøte i Pensjonistforbundet Møre og Romsdal

13. og 14. mars avvikla Pensjonistforbundet Møre og Romsdal sitt årsmøte på Scandic Alexandra Molde med fagdag på onsdag og vanleg årsmøte på torsdag.

Årsmøte og medlemsmøte

Onsdag 13. februar 2019 avvikla Vestnes Pensjonistlag sitt årsmøte. Rett etterpå var det klart for medlemsmøte. 42 frammøtte må ein karakterisere som bra deltaking.

Kontakt foreningen

Leder Gerd Magnhild Misfjord
gerd.misfjord@mimer.no
Nestleder Marit Katrine Wold Sæbø