Lindås Pensjonistlag

ET ROLIG OG GODT ÅRSMØTE I PENSJONISTFORBUNDET HORDALAND

79 delegater samlet seg i Terminus Hall mandag 18. mars på de siste ordinære årsmøtet i Pensjonistforbundet Hordaland.  Neste møte - som kommer 19. november - er et ekstraordinært årsmøte før Hordaland og Sogn og Fjordane blir Pensjonistforbundet Vestland dagen etter, 20. november.

FØRSTE SONDERINGSMØTE MELLOM PENSJONISTFORBUNDET HORDALAND OG SOGN OG FJORDANE

Arbeidsutvalgene i Pensjonistforbundet Hordaland og Sogn og Fjordane sammen med fylkessekretærene hadde sitt første sonderingsmøte vedrørende "Pensjonistforbundet Vestland" torsdag 6. september 2018 på Lavik Fjordhotell

DEN INTERNASJONALE AKTIVITETSDAGEN 2018

Lindås pensjonistlag markerte iår òg dagen

ÅRSMØTET I PENSJONISTFORBUNDET HORDALAND 13. MARS 2018

Årsmøtet gjenvalgte Vigdis Helene Ravnøy som nestleder i forbundet for 2 nye år.  Nye i styret er Oddrun Vabø fra Lindås og Hans Otto Robberstad, Bømlo som året før var 1. varamedlem til styret.  Leder Atle Lerøy sto ikke på valg.  Alle regionene er nå representert i styret.

25.april 2019

Medlemsmøte i Lindås pensjonistlag

Lindås pensjonistlag inviterer til medlemsmøte på Westland Hotel, torsdag den 25. april 2019, kl. 16;00.
Vi får besøk av Laksevågtrubadur Øyvind Offerdal som underheld med Elvis Presley, song og musikk, og med humoristiske innslag mellom låtene. Det vert åresal, samt snittar og kaffi.
Og turnemnda orienterer; Turen til Radøy og Austrheim i mai er alt fulltegna, medan vår 3-dagers Hardangertur 14. til 16. august har ledige plasser.
Ny tur; Vår årlege juni dagstur vert tirsdag 25. juni kl. 08;30 og om Knarvik kl. 09;00, til Bømlo og Trekantsambandet. Prisen på denne turen er kr. 800,- med påmelding innan 1. juni til Jon Døsvik, tlf. 90790849 eller e-mail jon.doesvik@gmail.com
og med betaling til konto nr. 3640 07 21844 innan samme dato. Det vert ein buss, så det blir først til møllenprinsippet.
Jon vil orientere nærmere om turen.
Kjell Hauge vil informere om aktivitetsdagen i Lindås senter, laurdag 11. mai, med loddsal og underhaldning. Og om trimturen i samme anledning i Spjeldneset dagen før.

Westland Hotel, Lindås

Pris pr. deltakar er kr. 100,-. Og alle er velkomen!

Kontakt foreningen

Leder Kåre Bastesen
kare.bastesen@bkkfiber.no
Nestleder Steinar Furelid