Lindås Pensjonistlag

ÅRSMØTET I PENSJONISTFORBUNDET HORDALAND 13. MARS 2018

Årsmøtet gjenvalgte Vigdis Helene Ravnøy som nestleder i forbundet for 2 nye år.  Nye i styret er Oddrun Vabø fra Lindås og Hans Otto Robberstad, Bømlo som året før var 1. varamedlem til styret.  Leder Atle Lerøy sto ikke på valg.  Alle regionene er nå representert i styret.

ÅRSMØTE I LINDÅS PENSJONISTLAG

Lindås pensjonistlag hadde sitt årsmøte, torsdag den 22. februar 2018, på Westland Hotel

ÅPENT MØTE I BERGEN I REGI AV PENSJONISTFORBUNDET

Mandag 8. januar gikk startskuddet for Pensjonistforbundets landsomfattende informasjonskampanje som saker som vil prege arbeidet fram mot og under forbundets landsmøte i juni.  Onsdag 10. juni var turen kommet til Hordaland og Bergen.

EN "MATNYTTIG"  KONFERANSE

Pensjonistforbundet Hordaland inviterte leder eller en annen fra styret til konferanse 17. og 18. oktober 2017 på Ullensvang Hotel, Lofthus.  Nesten alle foreninger og lag var til stede.

26.april 2018

Medlemsmøte i Lindås pensjonistlag

Lindås pensjonistlag har medlemsmøte på Westland Hotel, torsdag den 26. april 2018, kl. 16;00.
Denne gang er det Linda Fosse som underheld med variert utval av songar og tekstar, og Bibbi Lothe Skare les frå han Kolbjørn Fjellanger sine vårdraumar i 1934. Musikk v/Håvard Fanebust, åresal og matservering.

Westland Hotel, Lindås

Alle vel møtt!  Og kr.100,- å betale som vanleg.

Kontakt foreningen

Leder Kåre Bastesen
kare.bastesen@bkkfiber.no
Nestleder Steinar Furelid