Lindås Pensjonistlag

ET ROLIG OG GODT ÅRSMØTE I PENSJONISTFORBUNDET HORDALAND

79 delegater samlet seg i Terminus Hall mandag 18. mars på de siste ordinære årsmøtet i Pensjonistforbundet Hordaland.  Neste møte - som kommer 19. november - er et ekstraordinært årsmøte før Hordaland og Sogn og Fjordane blir Pensjonistforbundet Vestland dagen etter, 20. november.

FØRSTE SONDERINGSMØTE MELLOM PENSJONISTFORBUNDET HORDALAND OG SOGN OG FJORDANE

Arbeidsutvalgene i Pensjonistforbundet Hordaland og Sogn og Fjordane sammen med fylkessekretærene hadde sitt første sonderingsmøte vedrørende "Pensjonistforbundet Vestland" torsdag 6. september 2018 på Lavik Fjordhotell

DEN INTERNASJONALE AKTIVITETSDAGEN 2018

Lindås pensjonistlag markerte iår òg dagen

ÅRSMØTET I PENSJONISTFORBUNDET HORDALAND 13. MARS 2018

Årsmøtet gjenvalgte Vigdis Helene Ravnøy som nestleder i forbundet for 2 nye år.  Nye i styret er Oddrun Vabø fra Lindås og Hans Otto Robberstad, Bømlo som året før var 1. varamedlem til styret.  Leder Atle Lerøy sto ikke på valg.  Alle regionene er nå representert i styret.

27.juni 2019

Medlemsmøte i Lindås pensjonistlag

Sommaravslutning i Lindås pensjonistlag med rømmegraut og tilbehør på hotellet, torsdag den 27. juni 2019, kl. 16,00. Rune Alver og Birger Løtveit underheld med musikk og historier. Musikk til sanger ved Håvard Fanebust, og denne gang er det åresal.

Westland Hotel

Pris kr. 100,- pr. deltakar.
Alle er velkommen!

Kontakt foreningen

Leder Kåre Bastesen
kare.bastesen@bkkfiber.no