Pensjonistforbundet Nordre Øygarden

Mangeårig leder i Pensjonistforbundet Hordaland, Inger Johanne Knudsen døde natt til 28. mai etter en tids sykdom.

Inger Johanne ville blitt 90 år i juli måned og hun gledet seg å bli 90 og fremdeles leder av Eldrerådet i Bergen.

Nytt styre i Pensjonistforbundet Hordaland

På det ekstraordinære årsmøtet i Pensjonistforbundet Hordaland 19.11.2019 ble det enstemmig valgt et nytt styre.

Ny fylkessekretær i Hordaland

Den nye fylkessekretæren, Elisabeth Braut, startet i stillingen 06. august.

Fylkesstyret har hatt mange gode kandidater til stillingen, men valgte Elisabeth på grunn av hennes omfattende arbeids- og organisasjonserfaring, høy IT-kunnskap og ikke minst hennes åpne smil.

PENSJONISTENE FANT VEIEN TIL STRAUME 23. APRIL

Rundt 100 pensjonister hadde funnet veien til Straume Bu-og Sørvissenter i Fjell kommune tirsdag etter påske for å høre lederen  av Pensjonistforbundet, Jan Davidsen Raa innlede om forbundet.

Kontakt foreningen

Leder Arne Jagedal
ajage57@hotmail.com
Kasserer Reidar Skråmestø