Øygarden Pensjonistlag

PENSJONISTENE FANT VEIEN TIL STRAUME 23. APRIL

Rundt 100 pensjonister hadde funnet veien til Straume Bu-og Sørvissenter i Fjell kommune tirsdag etter påske for å høre lederen  av Pensjonistforbundet, Jan Davidsen Raa innlede om forbundet.

PENSJONISTFORBUNDETS LEDER
JAN DAVIDSEN RAA BESØKER STRAUME
23. APRIL

Pensjonistlagene i Øygarden, Sund og Fjell inviterer til storstilt åpent møte/bli- kjent-møte tirsdag 23. april kl, 18.00 i Straume Bu- og Sørvissenter.

ET ROLIG OG GODT ÅRSMØTE I PENSJONISTFORBUNDET HORDALAND

79 delegater samlet seg i Terminus Hall mandag 18. mars på de siste ordinære årsmøtet i Pensjonistforbundet Hordaland.  Neste møte - som kommer 19. november - er et ekstraordinært årsmøte før Hordaland og Sogn og Fjordane blir Pensjonistforbundet Vestland dagen etter, 20. november.

FØRSTE SONDERINGSMØTE MELLOM PENSJONISTFORBUNDET HORDALAND OG SOGN OG FJORDANE

Arbeidsutvalgene i Pensjonistforbundet Hordaland og Sogn og Fjordane sammen med fylkessekretærene hadde sitt første sonderingsmøte vedrørende "Pensjonistforbundet Vestland" torsdag 6. september 2018 på Lavik Fjordhotell

Kontakt foreningen

Leder Arne Jagedal