Ålvik Pensjonistlag

ÅPENT MØTE I BERGEN I REGI AV PENSJONISTFORBUNDET

Mandag 8. januar gikk startskuddet for Pensjonistforbundets landsomfattende informasjonskampanje som saker som vil prege arbeidet fram mot og under forbundets landsmøte i juni.  Onsdag 10. juni var turen kommet til Hordaland og Bergen.

EN "MATNYTTIG"  KONFERANSE

Pensjonistforbundet Hordaland inviterte leder eller en annen fra styret til konferanse 17. og 18. oktober 2017 på Ullensvang Hotel, Lofthus.  Nesten alle foreninger og lag var til stede.

NORSKEKYSTEN VENTER PÅ DEG

Pensjonistforbundet Hordaland har fått tilbud fra Sør-Vest reiser på gruppeturer til alle medlemmer, og ønsker velkommen til å bli med på verdens vakreste sjøreise langs norskekysten med Hurtigruten.

PENSJONISTFORBUNDET MÅ VÆRE SYNLIGE I ARBEIDET SOM GJØRES

Forbundsleder Jan Davidsen besøkte årsmøtet i Pensjonistforbundet Hordaland onsdag 22. mars.  Han la vekt på at vi måtte bli mye mer synlige i arbeidet vårt på alle nivåer; sentralt, i fylkene og i lagene.

Kontakt foreningen

Leder Paul Ringheim
pringhe@online.no
Nestleder Johannes Vedå