Øystese Pensjonistlag

Mangeårig leder i Pensjonistforbundet Hordaland, Inger Johanne Knudsen døde natt til 28. mai etter en tids sykdom.

Inger Johanne ville blitt 90 år i juli måned og hun gledet seg å bli 90 og fremdeles leder av Eldrerådet i Bergen.

Nytt styre i Pensjonistforbundet Hordaland

På det ekstraordinære årsmøtet i Pensjonistforbundet Hordaland 19.11.2019 ble det enstemmig valgt et nytt styre.

ET ROLIG OG GODT ÅRSMØTE I PENSJONISTFORBUNDET HORDALAND

79 delegater samlet seg i Terminus Hall mandag 18. mars på de siste ordinære årsmøtet i Pensjonistforbundet Hordaland.  Neste møte - som kommer 19. november - er et ekstraordinært årsmøte før Hordaland og Sogn og Fjordane blir Pensjonistforbundet Vestland dagen etter, 20. november.

FØRSTE SONDERINGSMØTE MELLOM PENSJONISTFORBUNDET HORDALAND OG SOGN OG FJORDANE

Arbeidsutvalgene i Pensjonistforbundet Hordaland og Sogn og Fjordane sammen med fylkessekretærene hadde sitt første sonderingsmøte vedrørende "Pensjonistforbundet Vestland" torsdag 6. september 2018 på Lavik Fjordhotell

Kontakt foreningen

Leder Hanna Steinstø