Odda-Tyssedal Pensjonistforening

ÅRSMØTET I PENSJONISTFORBUNDET HORDALAND 13. MARS 2018

Årsmøtet gjenvalgte Vigdis Helene Ravnøy som nestleder i forbundet for 2 nye år.  Nye i styret er Oddrun Vabø fra Lindås og Hans Otto Robberstad, Bømlo som året før var 1. varamedlem til styret.  Leder Atle Lerøy sto ikke på valg.  Alle regionene er nå representert i styret.

ÅPENT MØTE I BERGEN I REGI AV PENSJONISTFORBUNDET

Mandag 8. januar gikk startskuddet for Pensjonistforbundets landsomfattende informasjonskampanje som saker som vil prege arbeidet fram mot og under forbundets landsmøte i juni.  Onsdag 10. juni var turen kommet til Hordaland og Bergen.

SKÅNEVIK PENSJONISTFORENING 40 ÅR

Som en av de eldste pensjonistforeningene i Hordaland kunne Skånevik Pensjonistforening feire 40års jubileum mandag 6. november 2017

EN "MATNYTTIG"  KONFERANSE

Pensjonistforbundet Hordaland inviterte leder eller en annen fra styret til konferanse 17. og 18. oktober 2017 på Ullensvang Hotel, Lofthus.  Nesten alle foreninger og lag var til stede.

Kontakt foreningen

Leder Gunvor Riim Opedal
gopedal@gmail.com
Nestleder Tove Dolmen